.
News Image

Movies to Die For: Eden Lake + Storm Warning

In de Movies to Die For 2-disc collection vind je telkens 2 horrorfilms of thrillers die de laatste jaren zijn uitgegeven.

In de Movies to Die For 2-disc collection vind je telkens 2 horrorfilms of thrillers die de laatste jaren zijn uitgegeven.

EDEN LAKE Jenny en haar vriend Steve laten Londen achter zich voor een weekendje kamperen in de natuur. Maar nadat ze hun tent hebben opgezet bij Eden Lake, worden ze al snel lastig gevallen door een groep luidruchtige en agressieve jongeren. Het romantische uitje verandert in een nachtmerrie. Wat begint met pesterijen, loopt al snel uit de hand, totdat Jenny en Steve gedwongen worden voor hun levens te vechten… Waarom Eden Lake? 83% op rottentomatoes.com! Met superster Michael Fassbender (Band of Brothers, 300, Inglorious Bastards, X-Men: First Class, Shame, Prometheus…)! Empire Award voor beste horrorfilm; International Fantasy Film Award voor beste regie, London Critics Cirlce Film Award voor beste jonge Britse artiest van het jaar; speciale prijs van de jury op Sitges. STORM WARNING Een nieuwe horrorshocker van de maker van Urban Legend! Rob en Pia hebben op vakantie een bootje gehuurd, wanneer opeens een woeste storm de kop opsteekt. Ze schuilen in een bouwvallig huisje in het moeras. Dan duiken ineens de eigenaars op: een vader en zijn twee psychopathische zonen. De drie sadisten nemen Rob en Pia gevangen en onderwerpen hen aan een reeks gruwelijke vernederingen. Wanneer ze in de gaten krijgen dat de psychopaten hen nooit zullen laten gaan, beseffen ze dat ze tot het uiterste moeten gaan om ooit nog levend weg te komen… Waarom Storm Warning? “Het slimme aan Storm Warning is de manier waarop hij met de verwachtingen over het genre speelt, waardoor er sterk gepresteerd wordt zonder te knoeien met de normale structuur. ... Het meeste plezier komt van te zien hoe de gewoonlijke horrorclichés worden gebruikt op de slechteriken. ... Jamie Blanks ... heeft indrukwekkend werk afgeleverd door zijn film te regisseren, van muziek te voorzien en mee te monteren.” Steve Biodrowski, Cinefantastique Echte ‘Ozploitation’ film! Regisseur Jamie Blanks componeerde zelf ook de soundtrack voor deze film.