.
News Image

Morgan Freeman gaat op zoek naar de menselijkheid in The Story of Us

Vanaf zondag op National Geographic.


Morgan Freeman duikt voor National Geographic opnieuw in de grote vragen van het leven. In het Emmy-genomineerde 'The Story of God' ging hij op zoek naar de reden van ons bestaan, in 'The Story of Us' staat menselijkheid centraal. De zesdelige reeks begint zondag om 21.30 uur op National Geographic.



Kan liefde de wereld veranderen? Is vrede niet de afwezigheid van oorlog? Hoe kan macht eerlijk verdeeld worden? Wat is er nodig om de wereld te veranderen? Morgan Freeman gaat in 6 afleveringen op zoek naar antwoorden aan de hand van illustratieve verhalen.


In een tijd waarin wereldwijde gebeurtenissen de verschillen lijken te benadrukken, legt 'The Story of Us' die fundamentele krachten bloot die de mensheid verenigen. Freeman praat met bekende en onbekende hervormers, hackers en klokkenluiders zoals de Egyptische Nobelprijswinnaar voor de Vrede en politicus in ballingschap Mohammed ElBaradei, voormalig president Bill Clinton en de Boliviaanse president Evo Morales. Elke aflevering belicht een ander thema en via Facebook peilt National Geographic naar de mening van de kijker.


‘The Story of Us’ is een vervolg op ‘The Story of God’, de Emmy-genomineerde serie waarin Morgan Freeman op zoek ging naar de reden van ons bestaan.



‘The Story of Us’ is vanaf zondag 14 januari om 21.30 uur zes weken te zien op National Geographic.

Bio van Morgan Freeman

Meer Over:

Morgan Freeman