.
Moora Vander Veken
woensdag 3 mei 2023

Moora Vander Veken verklapt hoe het gaat met Joy Anna Thielemans

“Veel meer ga ik daar niet over zeggen”

Een aantal jaar geleden, toen Moora Vander Veken nog in ‘Thuis’ acteerde, was ze beste maatjes met actrice Joy Anna Thielemans. En dat zijn ze nog steeds.

“Op premières kom ik geregeld ex-collega’s tegen en dat is fijn. Joy zie ik af en toe en dan zijn we weer die besties van toen. Het gaat goed met haar, maar veel meer ga ik daar niet over zeggen omdat ze uit de media wil blijven sinds ze op een dag heeft gezegd dat ze niet meer kan”, reageert Moora in Dag Allemaal.

Moora heeft de getuigenis van Joy altijd heel moedig gevonden en ze begrijpt maar al te goed dat sociale media vermoeiend is op alle vlakken. Al moet ze ook bekennen dat we niet zonder kunnen en dat het vele deuren opent.

Want dankzij sociale media leerde Moora haar vriend Rik kennen. Ze leerde hem kennen via een dating-app. Al hebben ze niet lang online met elkaar gebabbeld.

“Rik nodigde me snel uit om naar een fotomuseum te gaan, hij wist dat ik daarin geïnteresseerd was. Al zagen we dat toen gewoon als iets vriendschappelijks. Geleidelijk aan sloeg de vonk over. Tijdens de lockdown was hij mijn wandelbuddy en leerden we elkaar beter kennen, zonder verwachtingen te koesteren.”

Bio van Moora Vander Veken en Joy Anna Thielemans