.
Moora Vander Veken in Thuis
donderdag 11 mei 2023

Moora Vander Veken: “Niemand kan ons iets maken”

Ze hebben een goede basis

Actrice Moora Vander Veken heeft het groot lot gewonnen met haar vriend Rik. De twee zijn nu twee jaar samen en zijn niet alleen geliefden, maar ook elkaars beste vriend.

Rik is cameraman en verblijft regelmatig in het buitenland voor opnames. Zo zat hij onlangs nog in Georgië voor de opnamen van een videoclip.

“Dankzij onze stevige basis kan niemand ons iets maken. We gunnen elkaar vrijheid. Rik weet hoe belangrijk het voor mij is, om naar het buitenland te gaan. Continu hier zijn maakt mij ongelukkig”, zegt de actrice in Dag Allemaal.

Mooras vriend spoort haar aan om voor haar dromen te gaan en daar kan ze hem alleen maar dankbaar voor zijn. “Soms zien we elkaar een tijd niet, we hebben ook elk een eigen woning. Maar na een tijd apart is het veel intenser om weer samen te zijn.”

Of daar ooit kinderen bijkomen, daar heeft Moora nog geen idee van. “Kinderen veranderen je leven totaal. Rik en ik hebben zo’n goeie relatie, ik wil er nu niks extra’s aan ‘plakken’. Soms praten we bij het wakker worden over wat we zo waarderen aan elkaar. Over onze waarden en normen. Ik vind dat toffer dan druk te leggen en te zeggen: ‘Ik wil nog een kind van jou.’”

Bio van Moora Vander Veken

Meer Over:

Moora Vander Veken