.
Moora Vander Veken in Thuis
zaterdag 20 mei 2023

Moora Vander Veken: “Ik zou onafhankelijker willen zijn” 

Ze blijft zich bijscholen 

De carrière van Moora Vander Veken leek even stil te liggen, toch is de actrice altijd druk bezig geweest en heeft ze volop haar weg gezocht in het leven. Zo is ze binnenkort in een Duitse film te zien, maar heeft ze ook een rol in een coproductie tussen Ierland en België.

“Dat is crimi, maar veel meer mag ik er nog niet over vertellen. Daarnaast ben ik samen met een Zweedse regisseur aan het schrijven aan een film. Ik leerde ze kennen op het filmfestival van Cannes en het klikte”, vertelt ze in Het Nieuwsblad.

Maar ook achter de schermen is Moora druk bezig. Ook daar vindt ze haar uitlaatklep. Zo maakte ze al twee kortfilms en wil ze nu graag de kant van het producen ontdekken.

“Ik overweeg om daarvoor een opleiding te volgen. Ik vind het nog steeds heel fijn om te acteren, maar ik zou soms wat onafhankelijker willen zijn. Als acteur heb je de touwtjes niet zelf in handen. Krijgt je een telefoontje voor die ene rol of niet? Het is altijd afwachten en het is de producer die beslist, ik vind dat soms lastig.”

Bio van Moora Vander Veken

Meer Over:

Moora Vander Veken