.
Moora Vander Veken in Thuis
dinsdag 18 april 2023

Moora Vander Veken: “Ik ben daar niet één Vlaming tegengekomen”

Ze genoot van de anonimiteit

Actrice Moora Vander Veken is terug van eigenlijk nooit weggeweest. De actrice koos ervoor om even uit de spotlights te verdwijnen en zichzelf wat te heruitvinden. Ze trok daarvoor naar Londen waar ze een acteeropleiding ging volgen.

En ze moet toegeven dat ze daar nog heel wat heeft geleerd. “De belangrijkste skill die ik meenam, is mezelf leren kennen. Ik ben zeer emotioneel, iets wat ik tot nu niet wist. In België wordt ik al sinds mijn 15de op straat aangesproken. Ik heb nooit anders geweten dan dat mensen mij herkennen als Olivia of Merel van ‘Amika’”, vertelt Moora in Dag Allemaal.

Moora wilde altijd lief en spontaan zijn tegen iedereen, maar daardoor kende ze de echte Moora amper. Samen met een coach ging ze op zoek naar de echte Moora. Dat deed ze in londen.

Daardoor stond Moora even niet meer op de voorgrond en leken de mensen haar wat te vergeten. Ze kon weer genieten van wat anonimiteit en dat deed deugd.

“Ik genoot ervan. Ik was een wit papier. In het begin was ik bang om fouten te maken in het Engels, maar dat mocht, niemand kende me ginds. In mijn hele traject ben ik niet één Vlaming tegengekomen.”

Bio van Moora Vander Veken

Meer Over:

Moora Vander Veken