.
Moora Vander Veken in Thuis
dinsdag 31 oktober 2017

Moora Vander Veken heeft twee nieuwe relaties

Hoe mooi was de kus tussen Olivia en Lowie in Thuis?

Hoe mooi was die innige kus tussen Olivia (Moora Vander Veken) en Lowie (Mathias Vergels) in Thuis? En ook in het echt heeft Moora een nieuw lief!

Het werd de laatste tijd alsmaar duidelijker dat Olivia en Lowie wel eens terug een stel zouden kunnen vormen in Thuis. Een passionele kus zou uiteindelijk de hereniging inluiden van Olivia (Moora Vander Veken) en Lowie (Mathias Vergels). Maar het geluk lacht hen ook in het echte leven toe.

Mathias Vergels trouwde afgelopen zomer met zijn Julie en ook Moora Vander Veken is na een lang vrijgezellenbestaan eindelijk weer verliefd. En daar geniet ze met volle teugen van!

Moora Vander Veken was twee jaar samen met de Nederlandse acteur Soy Kroon, maar sinds het najaar van 2014 toen hun relatie op de klippen liep bleef Moora vrijgezel. Tot nu!

De nieuwe man in het leven van Moora Vander Veken heet Bram en het koppel werd voor het eerst samen gespot tijdens de première van de film “Helden Boven Alles”. Moora Vander Veken praat in Dag Allemaal openhartig over haar liefde voor Bram, maar trouwen zoals Thuis-collega Mathias Vergels, daar wil ze voorlopig nog niet aan denken. Moora Vander Veken geniet momenteel het liefst van het zalige gevoel verliefd te zijn. Elkaar rustig ontdekken, zonder druk van buitenaf, in die fase zit hun relatie momenteel.

De Thuis-actrice die we ook kennen als Merel uit “Amika” geeft toe dat ze er enorm van geniet om “love drunk” te zijn. Zo opgeslorpt zijn door de liefde dat je zotte dingen gaat doen, zoals… trouwen? Trouwen met Bram is nog niet aan de orde voor Moora en Bram. Maar Moora is wel blij dat haar mama nu niet meer moet vragen of ze al “van ’t straat is”. Moora’s moeder was een halve hippie en had elk weekend wel een ander vriendje. Eindelijk hoeft ze niet meer te vragen of haar dochter “nog stééds” vrijgezel is, lacht Moora in Dag Allemaal.

Of Bram mogelijk de ware is, daar wil Moora Vander Veken nog niet aan denken. Gewoon genieten van hun verliefdheid. En in de liefde kan ik een heftige zijn, aldus de actrice. Op zich zou Moora ooit wel willen trouwen, geeft de actrice toe. Ze is traditioneel opgevoed en aan het huwelijk zit ook een praktische kant. Maar het huwelijk zelf moet daarom niet traditioneel zijn… De grote stap zetten zou ze liever romantisch op het strand doen of zo. Misschien op de Fiji-eilanden waar Moora verzot op is? De voorbije zomers trok Moora Vander Veken altijd alleen op reis naar de Fiji-eilanden. Misschien mag Bram volgende keer mee?