.
News Image

Monsterboete voor wie naam ‘The Masked Singer’ lekt

Wie schuilt er achter de maskers?


Vanavond start op VTM het programma ‘The Masked Singer’. Eindelijk komt er ook een Vlaamse versie van deze succesformule.

In ‘The Masked Singer’ zal de identiteit van alle kandidaten aflevering na aflevering onthuld worden. Het is dus van het grootste belang dat deze geheim blijft tot na elke ontmaskering en dus werden er bij de opnames bijzonder strenge veiligheidsmaatregelen genomen. Zelfs de definitieve samenstelling van het panel dat op zoek gaat naar de identiteit van de persoon onder het masker, blijft geheim tot bij de start van de uitzending. Dat Julie Van den Steen, Karen Damen en Jens Dendoncker erbij zijn, dat is al lang geweten. Maar de naam van het vierde jurylid, is één groot mysterie.



Maanden geleden vroeg VTM aan de pers al om zeker geen namen te lekken, dat zou het plezier van de kijkers vergallen. Tot hiertoe is er ook niet één naam bekendgemaakt, de kans dat dat zal gebeuren is ook vrij klein. Zelfs de mensen in het publiek weten namelijk van niets. De reden? Het publiek moest de zaal verlaten op het ogenblik dat de bekendmaking opgenomen zou worden.

Volgens Het Laatste Nieuws zouden er maar 8 mensen op de hoogte geweest zijn van de namen van de 8 gezichten. In Nederland moest het publiek en iedereen die bij de opnames betrokken waren een contract ondertekenen waarin een boeteclausule van 250.000 euro stond mocht de naam van één van de deelnemers gelekt worden.