.
miss belgie Emilie Vansteenkiste
zaterdag 11 maart 2023

Miss België Emilie Vansteenkiste heeft verrassende visie op rimpels 

“Ouder worden, ik wil niets liever” 

De meeste jonge mensen zijn bang om ouder te worden, rimpels te krijgen en er minder goed uit te zien maar de nieuwe Miss België Emilie Vansteenkiste ziet dit anders.

“Zelf ben ik helemaal niet bang om ouder te worden. Ik wil niets liever, zolang ik mentaal gezond blijf”, onthult ze in een interview met Primo.

Ze verloor een jaar geleden haar moeder aan pancreaskanker en ziet het leven sindsdien anders. “Eerlijk gezegd vind ik rimpels krijgen veel minder erg dan zoals mama plots kanker krijgen. Een ziekte waar je vaak machteloos tegenover staat. Mama is veel te jong uit het leven geplukt”, vertelt Emilie.

De kersverse miss woont samen met haar grootouders in een kangoeroewoning in Elewijt. Dit zorgt ervoor dat ze dagelijks geconfronteerd wordt met de verschillen die je ondervindt in diverse generaties.

“In andere culturen is het de normaalste zaak van de wereld dat meerdere generaties onder één dak wonen”, aldus Emilie aan Primo. Terecht vindt zij want het biedt volgens haar heel wat voordelen.

Bio van Emilie Vansteenkiste