You are here

Miss België Celine Van Ouytsel verliest oma aan coronavirus

08/04/2020 11:53-

Droevig nieuws voor Miss België Celine Van Ouytsel.

Onze huidige Miss België Celine Van Ouytsel liet twee weken geleden al weten dat haar grootmoeder besmet was met het coronavirus. Gisteren vertelt Celine in Gert Late Night nog dat haar ‘moeke’ in het ziekenhuis lag maar dat het al bij al goed ging. Vol lof praatte de Miss België over haar oma. Blijkbaar is de situatie van Celines oma dan toch snel verslechterd. Woensdagochtend berichtte Celine Van Ouytsel immers op sociale media dat haar oma de strijd tegen het coronavirus verloren had…

Celine Van Ouytsel klonk begin april nog positief in Het Laatste Nieuws. Haar oma was een doorzetter en een vechter die hopelijk dat smerige virus ook wel kon verslaan, maar het coronavirus slaat zonder genade toe.

Celine Van Ouytsel eert haar ‘moeke’ met een mooie boodschap op Instagram: “Het heeft niet mogen zijn... Wat ben ik trots dat ik jouw kleindochter mocht zijn… Jouw doorzettingsvermogen, vriendelijkheid en moed zal ons altijd blijven inspireren. Jij droeg mij op handen, ik draag je in mijn hart…”

Meer nieuws over:

Celine Van Ouytsel

Gerelateerde bio's: