You are here

Misdadigers vrijuit in Familie

Misdadigers vrijuit in Familie

Peter Bulckaen
30/05/2020 18:40-

“Gerechtigheid is van ondergeschikt belang.”

Hebben moordenaars vrij spel in Familie? Mathias duwde vorig jaar Marie van een klif en Florianne vermoordde prostituee Alex… Beide wisten hun hachje te redden en lopen nog steeds vrij rond.

“In het echte leven zou ik ook graag hebben dat figuren als Mathias en Florianne gepakt en gestraft worden,” verduidelijkt creative producer Wim Feyaerts in TV Familie. “Maar op tv is dat anders.” Kijkers smullen immers van slechteriken.

Feyaerts verwijst naar Dallas waar JR Ewing ook met alles wegkwam. De kijkers konden daarmee leven omdat zijn personage kleur gaf aan de reeks. En dat is ook zo bij Mathias.

De moord op Marie blijft immers als een zwaard van Damocles boven Mathias hangen. Zal het ooit uitkomen? Onthullen Lars en Véronique waar ze getuige van waren? “Dat maakt het spannend,” aldus Wim Feyaerts. “Dat is momenteel belangrijker dan de drang naar gerechtigheid.”

Al geeft ook de creative producer van Familie toe dat gerechtigheid uiteindelijk moet zegevieren. “Maar die verhaallijnen zijn nog lang niet uitverteld.” Wacht Mathias dan alsnog een gevangenisstraf? Wordt ongetwijfeld vervolgd…

Meer nieuws over:

Peter Bulckaen, Familie

Gerelateerde foto's:

Wittekerke

Peter Bulckaen - Lint - 08/07/2020

Als Mathias in seizoen 29 in Familie

Peter Bulckaen - Lint - 01/07/2020

Als Mathias in seizoen 28 in Familie

Peter Bulckaen - Lint - 09/07/2019

Gerelateerde bio's: