.
News Image

Milow in de AB

Met Emma Bale uiteraard!


Op sociale media tellen Milow en zijn fans al een tijd af naar het moment waarop de eerste single 'Howling at the moon' en 'Modern Heart' officieel uitkomen. De eerste single 'Howling at the moon' zal nu vrijdag gereleased worden en later volgt de release van het album op 13 mei. Milow vaart op zijn vijfde plaat een gloednieuwe muzikale koers en stelt die 3 juni 2016 graag aan jullie voor.



'Verandering doet groeien' ontdekte Milow toen hij de nummers voor 'Modern Heart' aan het schrijven was. Hij liet zijn creativiteit de vrije loop en omarmde onverwachte - maar zeer inspirerende - invloeden.



'Ik had een duidelijk beeld van wat ik wou bereiken. Elementen van alternatieve R&B en hip-hop productie... Frank Ocean, Drake en The Weeknd... Zo lang ik trouw bleef aan mijn akoestische gitaar, mijn gevoel voor melodie en mijn manier van zingen en verhalen vertellen, zou het eindresultaat als Milow klinken.'



Op 'Modern Heart' klopt het hart van Milow even luid als vroeger. Onder de moderne productie schuilt dezelfde emotie als in de hits 'You don’t know', 'Ayo Technology', 'You and Me (in my pocket)', 'Little In The Middle' en 'We Must Be Crazy'.



Emma Bale

Milow brengt als voorprogramma de jonge Belgische popster Emma Bale mee. Zestien is ze pas, maar ondanks die leeftijd heeft Emma Bale al drie nominaties voor de MIA’s op zak. Haar single ‘Fortune Cookie’ met Milow maakte brokken in de hitlijsten.



Tickets voor dit concert zijn verkrijgbaar via www.abconcerts.be of via 02/548 24 24.