.
Milow
donderdag 2 juni 2022

Milow: “Als ik het doe, ben ik selectief”

"Mij zal je niet snel zien koken met diepvriesproducten of blikvoeding"

In Goesting, een weekendbijlage van Het Belang Van Limburg, gaf singer-songwriter Milow naar aanleiding van zijn nieuwste plaat 'Nice To Meet You' een interview over wat hem tegenwoordig bezig houdt.

Na twee jaar schrijven, overdenken, componeren en opnemen, is het eindelijk zo ver: Milow's laatste nieuwe album is vanaf heden verkrijgbaar. Het kwam tot stand op drie verschillende locaties: Leuven, Zeeuws-Vlaanderen én Los Angeles.

In het interview wordt ingepikt op de zintuigen van Milow. Bij het onderdeel 'proeven' gaat het automatisch over koken, iets wat Milow naar eigen zeggen niet zo vaak doet.

“Proeven is zeker en vast mijn favoriete zintuig. Niet dat ik zo vaak kook, maar áls ik het doe ben ik selectief wat de ingrediënten betreft. Mij zal je niet snel zien koken met diepvriesproducten of blikvoeding”, geeft hij lachend toe.

Zijn favoriete restaurant is gelegen in Potsdam. “Het is een Italiaans restaurant, waar ze simpele kost serveren, maar voor mij is dat tegelijk het lekkerste restaurant ter wereld. Ik kan er euforisch van worden”, zegt een enthousiaste Milow.

Bio van Milow

Meer Over:

Milow