.
Milou (Temptation Island)
vrijdag 8 juli 2022

Milou uit Temptation Island: “Ik vind het verschrikkelijk”

De reacties zijn niet positief

Kennen jullie ’Temptation Island’-deelneemster Milou van Agtmael nog? Enkele jaren geleden nam ze samen met haar ex Heikki deel aan het programma, om uiteindelijk toch uit elkaar te gaan. Haar deelname aan het programma heeft haar in ieder geval geen windeieren gelegd.

Milou kreeg heel wat aandacht van mannen en postte regelmatig een sexy foto op haar sociale media. Milou haar uiterlijk is ontzettend belangrijk aangezien ze vooral daarmee haar inkomen lijkt te verdienen. Maar toen ze laatst een nieuwe bikinifoto deelde met haar volgers, waren de reacties niet mals.

“OMG, Dit is toch té?”, vraagt iemand zich af. Iemand anders vraagt dan weer: “Waarom zo groot? Je bent toch mooi van jezelf?”

Maar wat is er gebeurd? Op de foto is duidelijk te zien dat ze babe een borstvergroting heeft laten uitvoeren. Al is die niet verlopen zoals ze het wou, schrijft Tv Familie.

“Het is fout gelopen bij de communicatie tussen mezelf en de plastische chirurg. Sommige artsen doen gewoon waar ze zelf zin in hebben? Ik moest onder het mes omdat één van mijn vorige protheses was beginnen lekken. Ik vroeg om iets groter, dus 100 à 200cc extra, maar ik werd wakker met 400cc extra. Dat was niet mijn keuze en ik vind het verschrikkelijk.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Milou van Agtmael

Meer Over:

Milou van Agtmael