.
News Image

Mijn Pop-Uprestaurant-finalisten gaan trouwen

Bruidsklokken luiden voor Daniela en Mitchell.


Daniëla Sparanero en Mitchell Merola verloren in de finale van Mijn Pop-Uprestaurant tegen de barbecueboys Karel en Birger maar hun relatie overleefde het avontuur. Ook al is dat niet altijd even evident…



Daniëla en Mitchell hebben ondertussen drie zaken: het gastronomische restaurant Table’o, brasserie Bistr’O en een bed and breakfast in het Limburgse Bovelingen. Werk en privé gescheiden houden verloopt niet altijd even makkelijk voor het koppel. “Mitchell en ik kunnen vlot met elkaar samenwerken,” onthult Daniëla in Story. Daniëla is zaalverantwoordelijk, terwijl Mitchell als chef-kok de keuken voor zijn rekening neemt. “We waken er wel over dat we werk en privé gescheiden houden. Een discussie op het werk nemen we niet mee naar huis,” aldus Daniëla die toegeeft dat dat in praktijk nauwelijks haalbaar is.



“Dat neemt niet weg dat er thuis bijna alleen over het werk gepraat wordt,” geeft Daniëla toe. Toch gaat het goed met het koppel en hebben ze zelf heuglijk nieuws aan te kondigen. Thuis wordt er niet alleen over de zaak maar ook over hun aanstaande huwelijk gepraat. “Eind september is het eindelijk zover,” klinkt het bij Daniëla in Story.



Toch is samen een zaak runnen niet altijd evident. “Op onze vrije dagen doen we meestal iets apart, om niet zeven dagen op zeven bij elkaar te moeten zijn,” geeft Daniëla toe. Maar Daniëla ziet ook een groot voordeel aan het feit dat ze hun zaak samen runnen. Mocht zij nog een kantoorjob hebben, dan zou het pas écht fout lopen. “Dan zouden we naast elkaar leven,” weet Daniëla die beseft dat ze Mitchell nauwelijks nog zou zien mochten ze niet samen werken.



“Het is ons geluk dat we elkaar niet de hele dag door hoeven te zien. Mitchell heeft zijn werk in de keuken, ik neem de zaal en de administratie voor mijn rekening.” Alleen als er kindjes gaan komen zal het anders moeten. Dan zal iemand zich moeten opofferen, want aan dit tempo kan je geen kinderen opvoeden. En die beslissing is trouwens al genomen. “Kinderen zijn nog niet voor meteen, maar we hebben al beslist dat ik dan minder zal werken. Mitchell zal als chef-kok nooit een stap opzijzetten,” klinkt het bij Daniëla.


Bio van Mitchell Merola en Daniela Sparanero