.
Miguel Wiels
vrijdag 28 januari 2022

Miguel Wiels niet langer meer de man van Mega Mindy

Ze stond haar rol af aan iemand anders

Voor heel wat mensen en zeker artiesten was 2021 een bijzonder jaar. Heel wat artiesten zaten nog steeds zonder werk, of konden hun optredens niet laten doorgaan zoals gepland. Terwijl de ene artiest smeekte achter meer werk, namen ze ten huize Wiels-Souffriau net wat meer afstand van het werk. Miguel Wiels stopte als componist bij K3 en Free Souffriau nam afstand van haar rol als Mega Mindy.

“Of Free de juiste beslissing op het juiste moment heeft genomen, zou je aan haar moeten vragen. Maar ik weet dat ze niet over één nacht ijs is gegaan. Als ik voor mezelf mag spreken: ik heb die knoop doorgehakt zonder rancune en met enorm veel dankbaarheid naar de mensen toe met wie ik zovele jaren heb samengewerkt, mijn collega’s, de mensen bij Studio 100 en alle meisjes van K3”, vertelt hij in Story.

Spijt van zijn beslissing heeft Miguel niet en hij blijkt terug op 23 fantastische jaren. “Het is een rollercoaster geweest en een bijzonder succesvol project, maar ik had het gevoel dat de tijd rijp was om het los te laten en iets anders te doen.”

Download onze app voor iOS of Android