.
Miguel Wiels
zondag 18 juli 2021

Miguel Wiels: “daar ben ik enorm van geschrokken”

Miguel Wiels verrast door aandacht...

Het lang was even in rep en roer toen Miguel Wiels aankondigde dat hij stopte als liedjesschrijver van K3. In Het Belang van Limburg geeft Miguel toe dat hij de impact van zijn aankondiging onderschat had.

“Ik heb het ’s morgens om halfacht bekendgemaakt op Instagram en vanaf dat moment heeft mijn telefoon niet stilgestaan tot tien uur ’s avonds”, onthult Miguel Wiels in het dagblad.

“Ik zat in elke nieuwsuitzending, ook in Nederland. Ik dacht: ‘Is dit nieuws nu relevant genoeg om zelfs in De Zevende Dag te brengen?’ Blijkbaar wel”, lacht Miguel Wiels in Het Belang van Limburg. “Daar schrok ik van, al kan ik niet ontkennen dat het ook mijn ijdelheid streelde.”

Miguel Wiels geeft toe dat hij goed geboerd heeft dankzij K3. De 22 gouden albums en 40 nummer 1-hits hebben ervoor gezorgd dat hij zich financieel geen zorgen meer hoef te maken.

“Nee, dat klopt, ik hoef nooit meer te werken”, bevestigt Miguel Wiels. Al wil hij daar ook een kanttekening bij maken: “Ik ben geen Gert Verhulst of Marc Coucke, maar wel een zelfstandige van 48 jaar met een mooie spaarpot.”

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Miguel Wiels

Meer Over:

Miguel Wiels