.
News Image

Mieke en Luc Van Meeuwen brengen samen album uit

Na een aantal duetten volgt nu een full-cd.


Luc Van Meeuwen benaderde zangeres Mieke in 2012 om een duet op te nemen voor een album van hem. Mieke gaf hier graag gehoor aan en zo werd Samen kunnen wij de wereld aan opgenomen. Dit nummer zorgde voor een tophit in zowel Nederland als Vlaanderen. Bovendien was de klik er tussen beide artiesten. Later volgden er nog een paar duetten die door het publiek werden gesmaakt. Een cd vol duetten kon dus niet uitblijven. In totaal bevat het album 13 tracks, inclusief 2 kerstmedley's en een bonustrack. Buiten enkele bekende duetten die al verschenen als single, zal er ook een unieke Rozenmedley op te horen zijn.

De voorverkoop van dit album loopt trouwens al uitstekend. Vanaf donderdag 22 september is het album Mieke & Luc Van Meeuwen te koop, onder andere via www.bol.com.



Volgende week, op dinsdag 27 september zijn Mieke & Luc Van Meeuwen vanaf 14.30u te gast op de laatste editie van Houden van ... Griffelrock in het Antwerpse Sportpaleis. Ook Vader Abraham, de ontdekker van Mieke zal daar te gast zijn.