.
Jo Hens in Familie
donderdag 21 juni 2018

Michiel De Meyer en Jo Hens als understudy in 40-45

Jo Hens als understudy

Michiel de Meyer en Jo Hens worden understudy van respectievelijk Jelle Cleymans en Jonas van Geel in de spektakel-musical 40-45. Jelle en Jonas spelen in principe alle voorstellingen maar de schoolvoorstellingen zullen door het duo De Meyer-Hens gespeeld worden. Ook als Jelle of Jonas ziek mochten zijn, dan komen Michiel en/of Jo in actie.



Michiel De Meyer kennen we vooral als winnaar van “Steracteur/Sterartiest” . Daarnaast was hij ook reeds te zien in verschillende musicals en speelt hij de rol van Arne in Thuis. Met Jo Hens gaan we van Thuis naar Familie want in die serie geeft hij sinds 2009 gestalte aan het personage Nico. Ook in het theater heeft Jo zich al vaak bewezen. Zo speelde hij mee in De Wijkagenten en de theatertour van Aspe - Moord in het theater en Aspe 2 - Het dodelijk jubileum.



Michiel De Meyer: “Van sommige rollen droom je om die te mogen spelen. Ik denk niet dat ik snel nog de kans krijg om zo’n mooie rol te vertolken.”

Jo Hens: “Het is voor mij een hele eer om in zo'n grote productie te mogen staan en samen te kunnen werken met zoveel getalenteerde mensen. Ik zal me er dan ook volledig in smijten en er vooral ontzettend van genieten!”



Naast deze 2 understudies maakt Studio 100 vandaag ook het volledige ensemble bekend. Eerder was al bekend dat er 2 hoofdcasts waren (groen & blauw), maar nu zijn daar ook de namen van het ensemble aan toe gevoegd. En ook in het ensemble werd de rode draad van talent doorgetrokken.



Frank van Laecke, regie & script: “Met Michiel en Jo hebben we fantastische understudies gevonden voor de twee hoofdrollen. Daarnaast beschikken we ook nog eens over een ijzersterk ensemble om verder invulling te geven aan het epische verhaal van 40-45.”



Niels Batens Temse

Mathieu Bekaert

Annelies Boel Antwerpen

Guus Boswinkel Tilburg

Pieter Casteleyn* Laarne

Martijn Claes Neerpelt

Steven Colombeen* Gent

Joris De Beul* Dendermonde

Christophe Degelin* Gent

Martine De Jager Meer

Michiel De Meyer Boom

Nordin De Moor* Antwerpen

Hans De Munter Berchem

Line Ellegiers Gavere

Juan Gerlo Wilrijk

Pauline Joris Mortsel

Dorian Liveyns Ronse

Helena Nijs Leuven

Jeroen Phaff Ingen, Nederland

Liesbeth Roose Gent

Tim Saey* Beernem

Jan Schepens* Astene

Jurgen Stein* Deurne

Laura Seys Antwerpen

Charlotte Suijs Puurs

Liv Van Aelst* Zwijndrecht

Kobe Van Herwegen Deurne

Maja Van Honsté Borgerhout

Hilde Van Wesepoel Zwijndrecht

Tim Stuart Verenigd Koninkrijk



*waren ook te zien in 14-18



Intussen zijn er al meer dan 170.000 tickets verkocht en is de voorstelling opnieuw verlengd tot en met 23 december 2018. TIckets via www.40-45.live

Bio van Jo Hens en Michiel De Meyer