You are here

Michel Van den Brande vecht tegen huidkanker

13/03/2019 13:00-

Slecht nieuws over Michel Van den Brande.

Michel Van den Brande deelt slecht nieuws op zijn Facebook-pagina. Hij is getroffen door huidkanker. Hij heeft ook een erg aparte waarschuwing voor mensen die hem tegenkomen...

Michel Van den Brande deelt zelf het nieuws om alle vooroordelen uit de wereld te helpen. “Ik zit met huidkanker op mijn hoofd,” is de ondernemer die we allemaal kennen uit The Sky Is The Limit openhartig. Dat hij het nieuws deelt heeft ook z’n redenen. Tweemaal daags moet Michel Van den Brande immers een chemozalf op zijn hoofd smeren en daar wil Van Den Brande mensen die hem de komende weken zullen tegenkomen voor waarschuwen. “Nu gaat mijn hoofdhuid rood worden en moet om de twee weken worden behandeld door de huidspecialist die de losgekomen huid moet verwijderen.”

“Dus als jullie mij mochten zien of tegenkomen dan moeten jullie niet verschieten,” houdt Michel Van den Brande de moed erin. “Noodzakelijk voor hopelijk verder kwaad te voorkomen.” Michel Van Den Brande gaat ook nog wat dieper in op de chemokuur die hij moet volgen om de huidkanker in een vroeg stadium te bestrijden. “We zijn begonnen op 9 maart en is een kuur van 5 weken…” Michel Van den Brande deelt alvast een foto van zijn hoofd om zijn waarschuwing te staven met wat visueel materiaal.

Op de Facebookpost kwamen al honderden reacties binnen van mensen die Michel Van den Brande een spoedig herstel en veel beterschap wensen. En vele pakken uit met wat goede raad. “Voorzichtig zijn met de zon, Michel!” luidt het in enkele reacties. En nu maar duimen dat de chemozalf aanslaat en de ondernemer snel weer genezen wordt verklaard.

Gerelateerde foto's:

Fandag 5 jaar Sugarfree

Michel Van den Brande - Brasschaat - 11/09/2016

Bij VIER

Michel Van den Brande - Zaventem - 26/02/2016

Gerelateerde bio's: