.
News Image

Michel Van den Brande razend: “Waar zijn ze nu?”

Michel Van den Brande haalt uit naar minister(s)

Ondernemer Michel Van den Brande heeft zich nog eens boos gemaakt. De politiek is kop van jut terwijl zij net niets gedaan hebben. Maar dat is het ‘m volgens de ondernemer uit ‘The Sky Is The Limit ‘ net. Van den Brande zag de berichtgeving over de rellen in Antwerpen en Brussel in het nieuws en online en maakte zich boos.

Heethoofden die stenen en zelfs stukken betonijzer naar de politie werpen, een ordehandhaver die drie vingers verloren is omwille van ontploft vuurwerk, het is gewoon niet mooi.

“Waar zijn de politiekers nu ??? Waar is madam Verlinden ?? De fiere madam !!”, schrijft Van den Brande op Instagram. Hij vreest dat het de volgende dagen nog erger zal worden, want Marokko gaat wellicht nog twee matchen moeten spelen.

“Dat belooft !!!!!! Ge oogst wat ge gezaaid hebt !!!! ROT EUROPA !!!! In Marokko is het feest en verdiend ook !!! Maar in gans Europa rellen !!! Met hun pamperende regeringen !!!!!”, gaat Van den Brande verder.


Maar Van den Brande zit ernaast, er waren geen rellen in gans Europa, in verschillende steden bleef alles beperkt tot een vreugdevol feest, zo kan het dus ook.