.
Michel Van den Brande
dinsdag 31 augustus 2021

Michel Van den Brande met handen in het haar

Wie helpt Michel uit de nood?

Hoe moeilijk kan het zijn om werkvolk te vinden? Ondernemers Michel Van den Brande zit met zijn handen (figuurlijk) in het haar. Hij is wanhopig op zoek naar stellingbouwers voor zijn bedrijf Kontrimo. "

"Ik heb een vraag aan mijn vele duizenden volgers. Is er iemand die mij kan zeggen waarom ik geen stellingbouwers meer kan vinden die ons team willen versterken 💪🏻??? ", vraagt Michel zich op Facebook af.

"Wij bieden een goede verloning, vast werk, maaltijdcheques, we werken met het beste en veiligste materiaal Layher dat er op de markt bestaat en toch is het gewoon onmogelijk mensen te vinden??? Onlangs kreeg ik nog een pluim omdat Kontrimo NV nog met de meeste Belgische werknemers werkt… Bij ons verstaat iedereen nog iedereen, wat niet wil zeggen dat niet iedereen welkom is uiteraard maar Nederlands en of Engels begrijpen is al een groot pluspunt. Dus de vraag wie wil er in een gezond bedrijf komen werken, wie zoekt nog werk of wie kent er stellingbouwers die van firma willen veranderen .. laat gerust iets weten via info@kontrimo.be of bel tijdens de kantooruren 03/710.57.18. Er is een interne opleiding binnen het bedrijf voorzien", besluit Michel Van den Brande.