You are here

Michel Van den Brande in Steenrijk, Straatarm op Vitaya

11/09/2019 07:25-

Hij ruilde met een arme Nederlandse familie.

Michel Van den Brande, bekend geworden door 'The Sky is the Limit' en zijn levenspartner Sofie namen deel aan het Nederlandse televisieprogramma 'Steenrijk, Straatarm'. Bij onze noorderburen werd het programma eind april uitgezonden. Dinsdagavond was de uitzending bij ons op Vitaya te zien. In de meeste programmagidsen staat die uitzending verkeerdelijk op volgende week ingepland. De mensen die de uitzending met Michel en Sofie hebben gemist, kunnen nu vrijdagavond terecht op Vitaya omstreeks 22.25u.

Michel en Sofie ruilden met alleenstaande moeder Jeanette en haar twee kinderen. Jeanette zit in schuldbemiddeling en moet rondkomen met € 80 per week, terwijl Michel zo maar eventjes € 2000 te besteden heeft. "Zij geven in één week uit wat ik in een halfjaar uitgeef", zei Jeanette."

Het Nederlandse gezin mocht een weekje verblijven in het penthouse van de Belgische stellingbouwer te Blankenberge. Michel en Sofie daarentegen namen hun intrek in de sociale huurwoning van Jeanette te Oosterhout. Het contrast is groot en dat zie je in deze uitzending ...

Michel Van den Brande en Sofie in 'Steenrijk, Straatarm' kun je ook herbekijken via VTM Go.

(Nico Vanaken)

Tags:

Meer nieuws over:

Michel Van den Brande

Gerelateerde foto's:

Fandag 5 jaar Sugarfree

Michel Van den Brande - Brasschaat - 11/09/2016

Bij VIER

Michel Van den Brande - Zaventem - 26/02/2016

Gerelateerde bio's: