.
Michel Van den Brande
zondag 9 juni 2024

Michel Van den Brande : "ik had ze allemaal op hun bakkes geslagen"

Ondernemer is woedend.

Ondernemer Michel Van den Brande staat erop bekend straffe uitspraken te doen, dat deed hij zaterdag ook in Gazet Van Antwerpen. De ondernemer werd gevraagd naar zijn voorkeur bij de verkiezingen van zondag. En Michel wond er geen doekjes rond.

Het stoort Michel enorm dat werklozen bijna evenveel krijgen dan mensen die 38 uur (of langer) per week werken. “Mensen die werken moeten meer verdienen, uitkeringen voor werklozen moeten naar beneden”, vertelt de baas van Kontrimo in de weekendeditie van Gazet Van Antwerpen.

Van den Brande ervaart net zoals zoveel bedrijven problemen om voldoende werknemers te vinden. Hoewel de meeste partijen het verschil tussen het loon van een werkloze en het loon van een werknemer naar 500 euro willen brengen, moet je je ook afvragen waarom mensen voor amper 500 euro per maand een ganse maand minstens 8 uur per dag van huis willen zijn.

De politiek krijgt er in het gesprek met Van den Brande stevig van langs. “Het moet ook gedaan zijn met al die migranten binnen te halen die hier komen profiteren. Ik wil een migratiestop en wel nu, in plaats van aan heel de wereld onderdak te geven", stelt Van den Brande. De ondernemer maakt er geen geheim van voor Vlaams Belang te stemmen, de partij waar hij graag bij op de lijst had gestaan. "Had ik in 'Het conclaaf , ik had ze allemaal op hun bakkes geslagen", besluit Van den Brande in Gazet Van Antwerpen.

Op Facebook gaat Van den Brande verder met het uiten van zijn ongenoegen. "Wij vinden geen eigen mensen meer !!! Bepamper ze allemaal nog wat meer !!!! Dikke LOOZERS !!!!!", schrijft de ondernemer.

Bio van Michel Van den Brande