.
Michel Van den Brande
vrijdag 3 september 2021

Michel Van den Brande haalt uit op Facebook: 'Ben razend'

Hij is écht boos.

Het is niet de eerste en zeker ook niet de laatste keer dat ondernemer Michel Van den Brande op Facebook uithaalt. Maar deze keer heeft hij groot gelijk, hij haalt op Facebook uit naar het gespuis dat een AED-toestel ontvreemd heeft.

"Is dit mijn Blankenberge ????? Ben razend!! Door omstandigheden, toelatingen enz, is het laatste AED-toestel gisteren eindelijk buiten geplaatst in de Kerkstraat aan apotheek Fevery. Nog geen 12u later is het al gestolen", reageert een boze Michel Van den Brande. De ondernemer besloot een tijdje geleden een pak AED-toestellen te kopen omdat één van zijn beste vrienden overleden was. Was er toen een AED-toestel in de buurt geweest, dan had Fons mogelijk gered kunnen worden. "Dankzij de alertheid van Geert, een bakker uit Blankenberge, vond hij het toestel terug aan de Zuidlaan-Karel Swartslaan. Ge kunt niet geloven hoeveel kritiek er kwam dat ik de meeste toestellen binnen liet plaatsen in hotels en horecagelegenheden… beseft iedereen nu waarom ???", reageert een meer dan geprikkelde Michel Van den Brande.

Binnen zouden de toestellen namelijk veiliger handen, vandalen zouden minder snel de toestellen kunnen ontvreemden en of beschadigen. "Dit redt mensenlevens, blijf daar als dief godverdomme af…", besluit Michel.