.
Michel Van den Brande
woensdag 18 mei 2022

Michel Van den Brande haalt uit naar stadsbestuur na rekening van 10.000 euro!

"Mijne boel volledig verkopen!''

Michel Van den Brande heeft zich woensdag boos gemaakt op zijn sociale media. Op Facebook haalt hij uit naar het stadsbestuur van Blankenberge, die wondermooie stad zong Hugo Mathysen ooit. Mooi voor Michel Van den Brande lijkt de stad veel charme verloren te zijn. Zeker nu hij door het stadsbestuur van de badstad getrakteerd werd op een gepeperde rekening. Hij kreeg een aanslagbiljet van maar liefst 10.000 euro. Ja, u leest het goed: 10.000 euro.

"Jawadde !!! Stadsbestuur van blankenberge is van harte bedankt , maar dit gaat een staartje krijgen !!! Ik koop het huis naast het pand18 , rond april 2021 : begin dat pand onmiddellijk te renoveren : nieuw dak : volledig geïsoleerd: nieuw plat dak : volledig geïsoleerd: achtergevel in de crepie gezet : vloeren volledig verstevigd: nieuwe ramen : vanvoor en vanachter: geïsoleerde electrische poort gestoken aan de voorgevel : is een gedeelte verhuurd aan het pand18: op het pand in de P.Benoitstraat 7 is een vennootschap van mij gevestigd, de leegstand is van 2016 begonnen !!! Daar heb ik niks mee te maken : nog beter : begin van het jaar krijg ik nog zo een brief , was toen 7.500€ : geprotesteerd en ze gingen het nakijken", schrijft Van den Brande op zijn sociale media.

"Ze weten goed genoeg wie de leegstand veroorzaakt heeft: en zonder iets te horen sturen ze een tweede brief met een nieuw bedrag 10.000€ !!!! Ik begin dat stadsbestuur in blankenberge echt beu te worden : tijdens de corona mochten wij een groter terras plaatsen , alle zaken op de markt hadden er baat bij :Jommeke van Mechelen gaat hem moeien en het stadsbestuur en de burgemeester moeten vertrekken voor een nieuw stadsbestuur!!! WAAROM ??? met dienne nieuwe burgemeester moeten de Terrassen allemaal worden afgebroken !!! Meer dan 3.000€ geïnvesteerd voor ene zomer!! Normaal gingen de zaken een groter terras krijgen omdat het nu echt gevaarlijk is als de voetgangers moeten passeren op het smalle voetpad van ons terrassen, onze vroegere burgemeester had er voor gezorgd dat die onveilige situatie gedaan was , omdat ze van plan was voor in het midden van de markt het doorgaand verkeer daar te laten passeren , we leven toch in een badstad, waar toerisme toch een grote meerwaarde is voor de handelaars , maar nee , de burgemeester buiten en een nieuwe burgemeester die hem wil laten gelden , den boel volledig afblaast !!"

"Nu zou er een ondergrondse parking komen op de markt van blankenberge ??? Daar heeft NIEMAND om gevraagd , maar ja is een echte MACHTSWISSEL !! Vind dat erg dat dat allemaal zo maar kan ,, Jommeke : (Bart Somers) heeft dat weer goed geregeld: maak maar wat ambras en dan kan er een ander stadsbestuur aantreden die NIET verkozen zijn door de blankenaar !!! Als dat zou blijft duren kan ik 2 dingen doen : 1 mijne boel volledig verkopen in blankenberge en in een badstad gaan wonen waar ze wel om hun inwoners geven of 2 : mij op de lijst zetten van een politieke partij , wel een partij die voor de mensen en de handelaars zijn en geen machtspelletjes spelen achter de kiezers hunne rug !!!!!", besluit Michel Van den Brande op Facebook.

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Michel Van den Brande