.
Michel Van den Brande
maandag 4 juli 2022

Michel Van den Brande haalt fel uit: “GAS-boete voor toeristen”

Kassa kassa voor stad Blankenberge?

Er is in Blankenberge heel wat veranderd en helaas niet altijd in positieve zin. Het bestuur geeft ieder jaar een pak geld uit aan de promotie van Blankenberge en dat geld moet van ergens komen. Michel Van den Brande waarschuwt bezoekers van de stad Blankenberge voor een valstrik;

“OPGELET WIE NAAR BLANKENBERGE KOMT DEZE ZOMER !!!!”, schrijft Michel op zijn facebook. “De paaltjes die voor mijn deur stonden tijdens de zomerperiode zijn verdwenen. Goed nieuws? Iedereen mag erdoor rijden???? Neen, elke auto die niet bij de politie geregistreerd is wordt gepakt door de APNR camera !!!”, reageert een boze Michel Van den Brande.

De baas van Kontrimo woont graag in Blankenberge, maar het onrecht dat het stadsbestuur nietsvermoedende toeristen aan doet, dat maakt hem boos.
“Die mensen krijgen een automatisch GAS boete !!!! Weer verdoken inkomsten voor Blankenberge … en waar staat het aangegeven nergens ???”, gaat Van den Brande verder.

“De politie zelf was geen vragende partij in deze zaak….. zou nooit gebeurd zijn onder Daphné Dumery !!! Hoeveel mensen gaan daar doorrijden zonder het te weten??? Gaat dure vakantie worden voor velen !!!! Juist hetzelfde als met de grote terrassen , allemaal terug naar minimumbezetting en nu velen geen plaats op terras met dit bestuur….. “, besluit Michel Van den Brande.

Gewezen burgemeester Daphné Dumery is het eens met de commentaar van de zakenman. “Ze wisten dit al maaaaaaaaanden! En niets van borden of andere aankondiging!!! 😱 Ook de toegangskaarten zijn niet op tijd geregeld geraakt. Dépanages, nutsmaatschappijen en patiëntenvervoer hebben geen toegang mee. Ik begrijp dit ook niet. Vandaag in t stad heel wat voertuigen gezien die oprecht niet wisten dat ze door een verkeersluwe zone reden. De chauffeurs zijn er zelf verveeld over dat ze met hun wagen tussen de massa geraken”, reageert Dumery.

De ANPR-camera zou vanaf vandaag actief zijn, de ontbrekende borden zouden volgens een inwoner van Blankenberge vandaag aangebracht worden.

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Michel Van den Brande