.
News Image

Michel Van den Brande: 'gij gaat eraan dikke rotzak'

Ruzie loopt uit de hand.


Het zit er bovenarms op tussen Michel Van den Brande en Peter Van den Berge uit The Sky Is The Limit. Alles begon met een Facebookpost van Michel Van den Brande dat hij grootvader gaat worden. De dochter van Michel is zwanger en de papa is iemand met een andere huidskleur en daar leek Michel niet echt blij mee te zijn. Tv Familie vroeg en kreeg een reactie van Peter Van den Berge en die reactie is bij Michel Van den Brande in het verkeerde keelgat geschoten. Hier leest u (klik hier) wat er woensdag in de loop van de dag . Woensdagavond liep één en ander verder uit de hand.

Wat volgde was een kat-en-muisspel tussen Michel Van den Brande en Peter Van den Berge. De wedstrijd tussen beide heren was nog spannender dan die van de Rode Duivels tegen Egypte. Op een bepaald ogenblik liepen de gemoederen zo hoog op dat Michel Van den Brande zich eens goed liet gaan: “Peter Van den Berge gij gaat eraan dikke rotzak!!!! Gij ze begonnen met mij slecht te maken !!! Voor nog ies in de boekjes kunnen staan en ik pik dit niet langer en sta niet meer in voor mijn daden in LAFAARD !!!! “ Daarop reageerde Peter Van den Berge met deze mededeling: “Michel Van den Brande, oké, ik noteer dat jij zonet verklaarde dat de politie te laat zal komen wanneer je mijn persoon schade gaat toebrengen. Ga je nu ook nog crimineel worden? Het gaat van kwaad naar erger met jou… stop met mij te bedreigen gekke man!”

En zo ging het woensdag dus de ganse dag op Facebook. Van den Brande ontkent in alle toonaarden dat hij racist is.

“Bij deze wil ik nog 1 ding zeggen dat ik gene RACIST ben zoals Mijnheer Van den Berghe laat of wilt laten uitschijnen , blijkbaar zijn alle dingen goed voor nog eens in de media te komen !! Toen mijn dochter kwam zeggen dat ze een vriend had leren kennen in Parijs een zekere mam , een sportman met Senegalese roots , gaf ik haar de raad voor goed uit te kijken , papa ok zei ze , maar ik zie hem graag en ik heb 3 relaties achter de rug met 3 blanke mannen en die zijn steeds op een sisser uitgedraaid , toen ze mij kwam zeggen dat ze zwanger was was ik toch wat aangedaan , ik stelde mij toen de vragen : gaat ze naar Parijs gaan samenwonen ? Ga ik mijn kleinkind nog wel kunnen zien opgroeien , als ik dat als vader niet meer mag zeggen en bestempeld wordt als RACIST doet me dat veel pijn , normaal wordt de dochter uitgehuwelijkt , wonen ze dicht bij de ouders maar nu moeten we dat allemaal nog afwachten !!! Maar 1 ding mogen ze zeker van zijn , ze zullen alle drie niks te kort komen en ik hoop uit de grond van mijn hart dat ze gelukkig worden en dat er nog kleintjes komen , ik ben er klaar voor : een gelukkige OPIE”, schreef Michel woensdagavond op Facebook.



Zonder twijfel bedoelden zowel Michel als Peter het goed. Zou het niet beter zijn dat die mannen vanavond samen een goed glas gaan drinken? Want het leven is mooier als je geen ruzie maakt....

Bio van Michel Van den Brande en Peter Van den Berge