.
Michel Van den Brande
dinsdag 12 april 2022

Michel Van den Brande boos op Floris uit Don’t Worry Be Happy

Dat worden nooit nog vrienden.

Iedereen weet dat Michel Van den Brande altijd klaar staat voor zij die het minder goed hebben in onze maatschappij. Zo reed Michel een tijdje geleden naar Polen om het in Oekraïne verbleven gezin van Dave Wauwermans weer naar huis te krijgen.

Onlangs was er een feestje waarop de deelnemers van ‘Don’t Worry Be Happy’ aanwezig waren. Of bijna allemaal, want kunstenaar Floris was er niet bij. Michel Van den Brande weet waarom Floris er niet bij was. “Ik had Floris al eens geholpen door hem 1000 euro te geven voor twee schilderijtjes, terwijl hij maar 400 euro vroeg”, vertelt Michel Van den Brande in Dag Allemaal.

“Floris heeft het niet breed. Maar toen ik hem belde voor dat feestje, zei hij: ‘Gezien ik de grote ster ben en veel mensen speciaal voor mij zullen komen, wil ik dat ge mij 800 euro geeft’. Ik viel van mijn stoel”, reageert Michel in Dag Allemaal.

Natuurlijk heeft Michel dat bedrag niet betaald. “Wat denkt die paljas wel? Mij een beetje geld proberen af te troggelen. ’t Is serieus naar zijn kop gestegen. Ik zei: ‘Blijft gij maar thuis, manneke’. Achteraf kreeg ik lelijke berichten van hem, ik heb hem geblokkeerd. We hebben hem alleszins niet gemist die avond”, besluit Michel Van den Brande in Dag Allemaal.