.
News Image

Michael Vroemans laatste dag in Familie

Michael Vroemans verdwijnt vanavond bij Familie.


Vanavond is het zover, dan neemt Familie voor de tweede keer afscheid van Maarten Van den Bossche. Inderdaad, acteur Michael Vroemans verdwijnt voor de tweede keer uit Familie. De acteur speelde jarenlang de rol van Maarten Van den Bossche in de soap. Michael vertolkte die rol voor het eerst in 2006. In 2013 verdween Vroemans voor het eerst uit Familie.Samen met zijn soapvriendin Roos was hij op wereldreis vertrokken. We zouden wellicht nooit nog wat van Vroemans horen.

En toch dook hij vorig jaar terug op in de soap. Maarten en Roos waren echter in handen van terroristen gekomen. De kijker kreeg enkele maanden geleden nog een vrij zwaar scenario voorgeschoteld waarbij we uiteindelijk afscheid zouden nemen van Roos.

En vanavond nemen we dus ook afscheid van Maarten. Nadat Maarten te horen kreeg dat hij niet geslaagd was voor zijn proeven om bij de geheime dienst te kunnen werken, besloot hij naar India te vertrekken. Maarten wil daar een nieuw leven beginnen en vanavond trekt hij de deur dan ook (definitief) achter zich dicht. Met de verhuis naar India houden we makers toch nog de mogelijkheid open dat het personage Maarten Van den Bossche ooit nog eens opduikt in Familie.


Bio van Michael Vroemans

Meer Over:

Michael Vroemans