.
Michaël Pas
zondag 14 november 2021

Michaël Pas ziet het positief: “Er zullen grote stappen voorwaarts worden gezet”

Hij hoopt dat er verandering in komt

“Als je actie voert, wil je gehóórd worden. Het feit dat we er nu over praten, is alleen maar positief. Het is belangrijk dat het klimaat op de agenda staat, en blijft staan”, reageert Michaël Pas op de klimaatheisa en Anuna De Wever, die sinds kort terug volop in de belangstelling staan.

Pas beseft maar al te goed dat er dringend iets gedaan moet worden aan het klimaat en is blij dat jongeren zich daarvoor willen inzetten. “Mijn zoon is inmiddels meerderjarig en hij mag doen wat hij wil. Maar ik kan me inbeelden dat sommige kinderen met hun ouders in discussie gaan over het feit of ze al dan niet mee mogen betogen”, zegt Pas in Tv Familie.

Michaël heeft er in ieder geval goede hoop in dat er binnenkort wel iets aan het klimaatprobleem zal worden gedaan. “Ik ben van nature een optimistische mens. Ik denk dat, zodra het klimaat op hoog niveau op de politieke agenda komt, er ook echt grotere stappen voorwaarts zullen worden gezet. Tenminste, dat hoop ik alleszins. Uit de grond van mijn hart.”

Bio van Michaël Pas

Meer Over:

Michaël Pas