.
News Image

Michael Bublé komt naar Sportpaleis

Vijfde keer in Sportpaleis!


Vorige week kondigde de Canadese jazz-zanger Michael Bublé tal van concertdata aan in 27 Noord-Amerikaanse steden in 2019. Vandaag voegt hij aan zijn nieuwe wereldtour data in Europa toe, met een concert in het Antwerps Sportpaleis op zondag 3 november 2019. Het is zijn 5e bezoek aan het Sportpaleis, na concerten in 2007, 2010 en 2014. De ticketverkoop start volgende week vrijdag 23 november om 10u via livenation.be en proximusgoformusic.be.


De nieuwe wereldtournee volgt op de release van het nieuwe album ‘love’ (geschreven als hart emoji) dat vanaf nu vrijdag 16 november overal beschikbaar is. Het album is gecoproduceerd door David Foster en Jochem van der Saag en bevat hernemingen van songs als “My Funny Valentine” en “La Vie En Rose”, maar ook eigen nieuwe nummer waaronder “Love You Anymore” met een bijdrage van rijzende popster Charlie Puth op backing vocals.


In augustus trad Bublé voor het eerst na een lange afwezigheid weer op in Dublin, London en Sydney voor meer dan 150 000 fans. Hij heeft inmiddels vijf uitverkochte wereldtours, 4 Grammy Awards en meer dan 60 miljoen verkochte albums op de teller staan van zijn uitzonderlijke carrière.

Bio van Michael Buble

Meer Over:

Michael Buble