.
Micha Marah
zaterdag 21 oktober 2023

Micha Marah opnieuw gelukkig in de liefde

Maar ze geeft geen details

Liefde is voor alle leeftijden, dat vindt ook Micha Marah. Zij is 70 maar is wel opnieuw gelukkig in de liefde. Toch wil de zangeres er niet te veel over kwijt.

“Onze relatie is exclusief, maar wij wonen niet samen. Daarvoor ben ik veel te veel op mijn vrijheid gesteld. Ik heb geen nood aan iemand die de hele tijd bij mij is. Ik heb genoeg vrienden, vriendinnen en familie die mijn leven verrijken. Mijn vriend en ik, wij doen enkel de leuke dingen samen. Wellicht is dat de manier waarop het voor mij het beste werkt”, glimlacht Micha in Dag Allemaal.

Micha is zo’n 15 jaar samen geweest met haar Ierse vriend Isy. Maar door hun drukke levens zijn de twee uit elkaar gegroeid.

Kinderen heeft Micha nooit gehad. De zangeres heeft endometriose en dat maakte het in haar tijd onmogelijk om zwanger te raken.

“Mensen vragen soms of ik het erg vind dat ik geen kinderen heb. Wel, dat is heel erg geweest op het moment dat ik een kinderwens had. Maar nu sta ik er zelfs niet meer bij stil. Er zijn ook zoveel kinderen in mijn leven zoals mijn neefjes, nichtjes en kinderen van ex-partners.”

Bio van Micha Marah

Meer Over:

Micha Marah