.
Micha Marah
zaterdag 25 december 2021

Micha Marah neemt geen blad voor de mond: “Het is hun schuld”

"Zij beroven ons van onze vrijheid"

Zangeres Adèle riep onlangs op dat iedereen zich zou vaccineren, want niet-gevaccineerde mensen zouden niet meer welkom zijn op haar optredens. Een drastische regel, maar volgens de zangeres absoluut nodig. In Vlaanderen woedt de discussie ook al enkele maanden en er lijkt geen juist of fout antwoord te zijn. Zangeres Micha Marah reageert in Tv Familie.

“We moeten het niet mooier maken dan het is. Het zijn de niet gevaccineerden die de vrijheid van de mensen die wel gevaccineerd zijn beknotten. Het zijn dus enkelingen die een ganse maatschappij gijzelen en dat vind ik verschrikkelijk. Mocht iedereen van de 11,5 miljoen Belgen al ingeënt zijn, dan zou de vierde golf in ons een land een golfje zijn.”

Micha heeft ondertussen haar boosterprik gekregen en ze telt al ongeduldig af naar haar vierde prik. “Aan het begin van de pandemie waren er te veel onzekerheden om zomaar en masse te vaccineren. Inmiddels weten we dat de vaccins grotendeels beschermen tegen ernstige ziekte, zonder dat er veel bijwerkingen zijn.”

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Micha Marah

Meer Over:

Micha Marah