.
Micha Marah
zaterdag 5 augustus 2023

Micha Marah: “Ik vond dat hij overdreef”

Het nummer komt uit op plaat

Als je wordt gekozen om naar het Songfestival te gaan, dan is dat meestal een heugelijke dag in de carrière van die artiest. Dat was het voor Micha Marah ook. Tot de jury besliste dat ze niet met ‘Comment ça va’ zou gaan, maar wel met ‘Hey Nana’.

Micha eindigde uiteindelijk op het songfestival op een gedeelde tweede laatste plaats. Dat maakte de herinnering aan het Songfestival er niet mooier op.

“Er werd mij gezegd dat ik in ons land met het nummer nog een hit kon scoren. Maar imwille van die donderswolken die boven dat lied hingen, weigerde ik het op plaat te zetten. Tot nu dus. Het nummer heeft toch meer waarde voor mij dan ik dacht”, geeft ze toe in Tv Familie.

Het is onder andere dankzij Guy T’Sjoen dat het nummer nu toch op plaat verschijnt. Hij is een groot songfestival fan en was ervan overtuigd dat Songfestivalfanaten veel geld zouden betalen om het nummer op schijf te hebben.

“Ik vond dat hij overdreef. Maar het is wel het enige liedje in de geschiedenis van het Songfestival dat nooit op plaat is verschenen.”

Bio van Micha Marah

Meer Over:

Micha Marah