.
Micha Marah
dinsdag 10 oktober 2023

Micha Marah: “Ik moet nog afkicken”

Het was een gewoonte

Micha Marah is onlangs 70 geworden en ze beseft maar al te goed dat ze al langer over de helft van haar leven zit. Maar de goede genen zitten in de familie want de mama van Micha is 95 jaar kunnen worden.

“Mama is heel lang goed geweest en is pas op het einde beginnen af te takelen. Ik hoop dat ik haar genen heb. Zij had, net als ik, geen rimpels. En ik heb daar niks aan laten doen, hé. Ik ben geen botoxpatiënt. En als het wel zo was, zou ik er gewoon voor uitkomen. Ik vind dat je dat moet doen als je het zelf nodig vindt”, klinkt het in Dag Allemaal.

De mama van de zangeres overleed de dag voor haar verjaardag om tien uur ’s avonds. Micha had het niet erg leuk gevonden mocht ze op haar verjaardag zijn overleden.

“Ik kan er makkelijk over praten, maar ik mis haar nog altijd enorm. Mama en ik hadden een ongelooflijk goede band. Als ik in mijn auto stapte, belde ik haar en dan babbelden wij. Een half uur, soms een uur. Ze wilde alles weten, en dan gaf ze daar commentaar op. Maar altijd positief. Zij stond zeer optimistisch in het leven. De gewoonte om haar in m’n auto te bellen, daar moet ik nog van afkicken.”

Bio van Micha Marah

Meer Over:

Micha Marah