.
Micha Marah
zaterdag 13 augustus 2022

Micha Marah had een gebroken hart: “Hij is verliefd op een ander teruggekomen”

Het ging al een tijdje niet goed

Het zal je maar overkomen, je hebt een relatie met een Ierse man die terug moet naar Ierland voor een begrafenis en wanneer hij terugkomt is hij verliefd geworden op een andere vrouw. Het overkwam zangeres Micha Marah.

Micha had een aantal jaren een relatie met de Ierse Isy McCormack. Toen deze naar Ierland moest voor een begrafenis, ontmoette hij daar de zus van één van zijn vrienden.

“Hij had haar sinds hun kindertijd niet meer gezien, en het klikte. Toen hij thuis kwam, voelde ik al dat er iets was. De volgende dag heeft hij me verteld dat hij tot over z’n oren verliefd was. We hebben toen allebei geweend en het was een emotioneel moment”, zucht Micha in Dag Allemaal.

Het ging dan wel al eventjes niet goed tussen de twee, dat maakte het er allemaal niet minder pijnlijk op.

“Toen het niet zo goed ging tussen ons heb ik hem gezegd: boek een ticket, enkele reis naar Dublin en ga uitzoeken wat je wilt. Drie dagen later belde hij me om te zeggen dat hij met die andere vrouw verder wilde. Ik heb ze nog leren kennen enkele jaren later, en dat was moeilijk. Maar hij is getrouwd nu en hij is gelukkig.”