.
Micha Marah
donderdag 21 september 2023

Micha Marah: “Dat is niet meer aan de orde”

Ze wordt een jaartje ouder

Micha Marah wordt 70 en dat is bijna niet te geloven. De zangeres beseft dat het grootste deel van haar leven er al op zit en dat haar tijd steeds beperkter wordt. Maar ze is dankbaar dat ze 70 is mogen worden.

“De juiste keuzes maken en hoofdzaken van bijzaken scheiden is wat mij betreft niet per se leeftijdsgebonden. Je kan een fles wijn van tien of duizend euro drinken, maar de kater is dezelfde. Zowel zakelijk als privé was ik altijd zo nuchter om na te denken over wat ik deed. En zowel de consequenties op korte als op lange termijn in het achterhoofd houden. Je hoeft dat ook niet altijd met iedereen te bespreken”, vertelt Micha in Primo.

De zangeres leeft vooral in het nu, maar haar verleden verloochenen dat doet ze niet. Het is je verleden die je gemaakt heeft tot de persoon die je nu bent.

“Wat ik wel merk is dat wanneer er een zeven voorstaat, je niet meer aan lange termijnplanning doet. In het verleden stelde ik me geregeld de vraag waar ik over vijf of tien jaar wilde staan, maar dat is nu niet meer aan de orde.”

Bio van Micha Marah

Meer Over:

Micha Marah