.
News Image

Mich Walschaerts is duizend man sterk

Kommil Foo-man Mich Walschaerts brengt “Duizend man sterk.”


Op donderdag 3 maart 2016 (20.30 uur - Oud Gasthuis) staat Kommil Foo-man Mich Walschaerts in CC Asse op de planken met zijn solovoorstelling “Duizend man sterk.” Hij treedt deze keer niet op met zijn oudere broer Raf, maar wel met twee topmuzikanten. Hij zingt, speelt en vertelt over leven en liefde, over de band met zijn zoon; een stuk autobiografisch dus. Wie er graag bij wil zijn kan tickets bestellen via www.ccasse.be of via 02 /456.01.60.



Mich Walschaerts is vooral gekend van het cabaret-duo Kommil Foo, samen met zijn broer Raf. Beide broers staan nu op de planken met een solovoorstelling, waarin de gebruikelijke ingrediënten van Kommil Foo verwerkt zijn: pakkende teksten, humor en muziek.



Mich Walschaerts zingt. De meest pakkende songs. Hij vertelt. Schrijnende, hilarische verhalen. Hij speelt. De meest kwetsbare, pijnlijk herkenbare personages. En hij wordt muzikaal begeleid door enkele zeer straffe gasten.



Over leven en liefde, over alles of niks. Absoluut autobiografisch alsook volledig uit de duim gezogen. Over duizend man sterk zijn. Of net niet.



Mich Walschaerts: spel, zang, viool

Gwen Cresens: accordeon, bandoneon (o.a. Orquesta Tanguedia, Raymond van het Groenwoud)

Alano Gruarin: piano, fender rhodes (o.a. duo Jef Neve, Hommage à Brel, Orquesta Tanguedia)

Regie: Walter Janssens



(l.t.)


Bio van Mich Walschaerts

Meer Over:

Mich Walschaerts