.
News Image

MGMT komt naar AB Brussel

Tickets vanaf vrijdag te koop.


Met hun psychedelische pop verbaasde het Amerikaanse duo in 2007 zowat de hele wereld en zetten ze hun stempel op de popmuziek van de 21ste eeuw. Met nummers als « Time To Pretend », « Electric Feel » en « Kids » zijn ze verantwoordelijk voor een handvol wereldhits die meerdere generaties moeiteloos aan het dansen brengen.


Een decennium en bijna 4 albums later klinkt MGMT nog altijd even fantastisch als toen. Met hun nieuwe single « Little Dark Age », die uitkwam in oktober, bewijzen Andrew VanWyngarden en Ben Goldwasser nog even verrassend, innovatief en invloedrijk te zijn. Compleet met een surrealistische gothic videoclip, vormt het nummer ook de voorbode voor hun gelijknamige en langverwachte album, waarvoor de band samenwerkte met Patrick Wimberly (Chairlift, Kelela, Blood Orange) en hun onafscheidelijke partner in crime Dave Fridmann (Flaming Lips, Spoon, Tame Impala).


Tien jaar na het veelgeprezen ‘Oracular Spectacular’, maakt het Amerikaanse duo nu één van de meest langverwachte comebacks van de laatste jaren. Met een nieuw album in hun achterzak en tal van hits, komt MGMT op zaterdag 3 februari naar de Ancienne Belgique in Brussel voor een niet te missen concert. Tickets zijn beschikbaar vanaf vrijdag 8 december om 10 uur via www.proximusgoformusic.be .

Bio van MGMT

Meer Over:

MGMT