.
Metejoor
woensdag 26 juli 2023

Metejoor zingt vrijdag voor het goede doel in Holsbeek

En jij kan erbij zijn.

In Holsbeek is het dit weekend feest. Aan het prachtige Kasteel van Horst is er vrijdag een live-concert van Metejoor, zaterdag gaat Helmut Lotti nog één keer classic met op de achtergrond het bekende kasteel. Het Kasteel van Horst zorgt voor een adembenemend decor waarbij de muziek van beide artiesten tot hun recht zullen komen. Het kasteel is trouwens aan renovatie toe, de opbrengst van beide concerten zal dus goed besteed worden en dat kunnen wij alleen maar toejuichen.

Vrijdagavond zorgt Metejoor met zijn liveband voor sfeer in Holsbeek. Het is ondertussen 7 jaar geleden dat Metejoor aan zijn ondertussen prachtige muzikale carrière begon. Door zijn deelname aan The Voice van Vlaanderen kwam hij in contact met zijn huidige manager Hans Francken. Zijn echte doorbraak kwam er in 2021 met zijn single ‘1 op een Miljoen’. De warme Nederpop van Metejoor, met catchy nummers en emotionele teksten, gezongen door één van de beste stemmen in Vlaanderen, werd door het grote publiek in de armen én het hart gesloten. Met singles als ‘Rendez-vous’, ‘Ze meent Het’, ‘Dat is wat mijn mama zei’ was de trein vertrokken. Kers op de taart waren de 3 MIA’s die hij vorig jaar mocht ontvangen. Op 28 juli komt hij dus ook naar het Kasteel van Horst, want ook hij draagt historisch erfgoed hoog in het vaandel en is blij dat hij zijn steentje kan bijdragen.

Zaterdag is er Helmut Lotti, die gaat nog één keer zijn 'goes Classic' brengen, al durven wij vermoeden dat hij stiekem ook een ruiger kantje van zich zal laten horen. Met Helmut weet je namelijk nooit. Helmut zelf kijkt er enorm naar uit om eens een Helmut Lotti Goes Classic op te voeren. Dat hij dat ook nog eens in de schaduw van een prachtig kasteel mag doen, maakt het allemaal nog specialer.

Tickets en info: www.kasteelvanhorst.be