.
Metejoor Emma Heesters
zondag 4 december 2022

Metejoor: “Ze had wel iets van ‘damn!’”

Ze gunt haar broer alles

Of Metejoor nu een single alleen opneemt, of een duet met iemand anders, de nummers weten de hitparade te bereiken zonder enige twijfel. Voor zijn nieuwste single ‘Wat wil je van mij’ koos hij opnieuw voor een samenwerking met een Nederlandse zangeres: Hannah Mae.

“The Companions, een Nederlands songwritersduo waarmee ik regelmatig samenwerk, vroeg of ik met haar een nummer wilde inzingen. Zowel in Nederland als in België is ze nog een vrijwel onbekende, maar onze stemmen passen perfect samen”, zegt Metejoor in Story.

Het is alweer een prachtig nummer geworden, met een erg emotionele en soms ietwat pijnlijke tekst. Het nummer gaat immers over de miscommunicatie in een relatie. Je wil als koppel samenblijven maar er wordt niet goed over gepraat.

“Het is heel fijn om solonummers en duetten te combineren, zowel voor mezelf als voor het publiek. Het voordeel van duetten is dat mijn zus Lisa die meezingt met de liveband. Zo kun je ook de zenuwen delen met elkaar.”

Lisa Van Rossem is de zus van Metejoor en nam in 2016 deel aan ‘The Voice’. Een bloeiende carrière kreeg ze niet, maar nu gunt ze haar broer alle succes. “In het begin had ze wel iets van: ‘damn!’ Ze heeft een tijd met haar gezondheid gesukkeld, frontvrouw worden had toen niet gekund.”

Download onze app voor Android of iOS