.
Metejoor
vrijdag 8 juli 2022

Metejoor speelt het strand van Oostende plat tijdens het eerste Sunset Concert

Wat een feest in Oostende!

Wegens pretbederver corona hebben muziekliefhebbers ze twee zomers moeten missen, maar nu zijn ze hélemaal terug: de Sunset Concerten aan het Q-Beach House in Oostende. Niemand minder dan Metejoor gaf het startschot met het eerste Sunset Concert en speelde het strand van Oostende meteen plat. Maar liefst 9.500 fans genoten met de voeten in het zand en met de zee op de achtergrond van het gratis live-optreden.

Het doet me zoveel deugd om hier zoveel mensen te zien. Het is de eerste keer dat ik een Q-Sunset Concert mag geven. Ik vind het een hele eer! Er gingen namelijk al heel wat grote artiesten ons voor”, riep Metejoor de massa toe.

Openen deed Metejoor met ‘Wie Ga Ik Zijn’. De vele bezoekers zongen vanaf de eerste noot luidkeels mee en dat bleven ze doorheen heel het concert doen. De ene hit na de andere passeerde dan ook de revue. Van ‘Rendez-Vous’ en ‘Dit Is Wat Mijn Mama Zei’, tot ‘1 Op Een Miljoen’. Special guest Snelle kon er jammer genoeg onverwacht niet bij zijn wegens ziekte, maar tijdens ‘Kijk Ons Nou’ brulde het publiek dan maar extra luid mee.

Na het spetterende optreden van Metejoor bracht Q-DJ Dimitri Wouters het strand van Oostende aan het dansen met een feestelijke DJ-set.

Qmusic heeft deze zomer nog drie Sunset Concerten op de planning gestaan. Welke artiesten wanneer zullen optreden aan het Q-Beach House wordt later bekend gemaakt.

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Metejoor

Meer Over:

Metejoor