.
Metejoor
maandag 25 juli 2022

Metejoor niet jaloers: “Maar ik wil het zelf ook graag”

Hij gunt het anderen wel

Een leugentje om bestwil moet wel eens kunnen, maar liegen over zowat alles, daar wordt toch voor velen de grens getrokken. Ook Metejoor vertelt wel eens een leugentje om bestwil, of verzwijgt wel al eens iets. Ook al beseft hij dat de waarheid vertellen toch soms gewoon makkelijker is.

“Het zou ons toch vooruit helpen mochten we allemaal gewoon altijd de waarheid vertellen. Nederlanders hebben veel meer het hart p de tong dan Vlamingen en ik merk dat dat toch heel wat misverstanden uit de wereld helpt. Je weet meteen waar je staat. Duidelijk, ik heb het daar wel voor”, zegt Metejoor in Primo.

Net zoals serieuze leugens, maakt jaloezie ook veel kapot. Het is iets waar de zanger een grote hekel aan heeft en wat hij zoveel mogelijk probeert te vermijden.

“Ik vind jaloezie niet kunnen, zeker niet als je een ander iets misgunt. Als iemand op één staat, wil ik dat ook graag, maar ik gun het de ander ook. Net zoals ik nog altijd een enorme bewondering kan hebben voor iemand. Zo was ik best jaloers op mijn zus 'Lisa' omdat zij een durfal was en ik durfde niets.”

In zijn vriendengroep heeft Metejoor gelukkig niet zoveel last van jaloezie. Zijn vrienden gunnen hem het succes dat hij nu heeft, ook al zien ze elkaar daardoor wat minder. “Maar ik ben nu echt mijn droom aan het waarmaken en ik moet hier nu gewoon volledig voor gaan.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Metejoor

Meer Over:

Metejoor