.
Metejoor
donderdag 1 december 2022

Metejoor: “Je moet hier zo snel volwassen worden”

Hij leert ook de negatieve kanten kennen

Bekend zijn, het is allemaal heel leuk en mooi, maar het heeft af en toe ook negatieve gevolgen. Dat weet ook Metejoor. Hij werd slachtoffer van de Nederlandse juicekanalen die geruchten wisten te verspreiden over hem en Julia Boschman van K3.

“Dat zijn inderdaad minder fijne dingen die kwetsend zijn voor mij en mijn omgeving. Ik had daar in het begin wat moeite mee, maar je hebt dat niet in de hand. Dan kweek je een olifantenvel en zeg je tegen jezelf: ‘Laat het los!”, zegt Metejoor resoluut in Dag Allemaal.

Joris Van Rossem, want zo heet Metejoor echt, probeert zich niet te focussen op het negatieve en laat de positiviteit overheersen.

“Dat is ook volwassen worden. In de showbizzwereld moet je snel volwassen worden, heb ik gemerkt. Maar dat lukt me wel.”

Maar de vele roddels hebben er ook voor gezorgd dat Joris liever niet meer met zijn gezin naar buiten komt. “Ik hou ze liever uit de media en zij blijven zelf ook liever achter de schermen. Ik ben het showbeest in de familie, niet zij. Ik was altijd een open boek, maar ik ben een binnenvetter geworden.”

Download onze app voor Android of iOS