.
metejoor
woensdag 22 maart 2023

Metejoor: “In het begin vond iedereen dat leuk”

Maar er ontstond ongenoegen

Enkele jaren geleden was Joris Van Rossem nog gewoon meester Joris. Tot nu, nu is hij Metejoor en de nieuwe lieveling van Vlaanderen. Zowat elke vrouw in Vlaanderen loopt zot van deze man en wij kunnen begrijpen waarom.

Als Joris was Metejoor zeven dagen op zeven aan het werk. Hij was personal trainer, dan docent en ook nog eens gezondheidscoach in fitnesscentra. Toen hij met muziek begon was hij leerlingenbegeleider in een secundaire school.

“Na de schooldag dook ik de studio in. Na een tijdje mocht ik al eens op de radio gaan zingen of ergens optreden. Dan mocht ik later beginnen op het werk of moest ik vroeger vertrekken. In de beginfase vond iedereen dat geweldig leuk, maar toen het meer en meer werd, hoorde ik collega’s al denken: mag die Joris nu weer later beginnen”, klinkt het in Het Laatste Nieuws.

Het voelde niet meer goed voor iedereen en dus besloot Joris om voor zijn carrière in de muziek te kiezen. De beste beslissing van zijn leven.

“Achteraf bekeken was het een mooie overgangsperiode. Want telkens na een succesvol optreden stond ik de dag erna terug in de realiteit. Dat is goed geweest voor me.”

Bio van Metejoor

Meer Over:

Metejoor