.
Metejoor
zondag 26 juni 2022

Metejoor: “Ik was eronder doorgegaan door de stress”

Het kwam perfect op tijd

Het zijn hoogdagen, of zeg zelfs maar jaren, voor zanger Joris van Rossem alias Metejoor. Er is geen podium in Vlaanderen te vinden waar Joris deze zomer niet zal gestaan hebben en door fantastische muziek te maken beleeft hij de droom die hij altijd al gehad heeft.

Een droom die op het exact juiste moment kwam en waar hij nu pas volledig klaar voor is. Want dezelfde carrière een paar jaar vroeger, was volgens de zanger nooit goed gekomen.

“Mocht ik op jongere leeftijd die stap gezet hebben, dan was ik misschien bezweken onder de stress en de onzekerheid. Zoals het nu loopt, is het perfect”, glundert hij in Primo.

Wanneer iemand ontzettend populair wordt, gebeurt het wel al eens dat de artiest in kwestie een beetje gaat zweven en naast zijn schoenen gaat lopen. Maar dat probeert Metejoor te allen tijde te vermijden.

“Ik heb vertrouwen in mezelf en in wat ik doe, maar ik zal me nooit beter voelen dan een ander. Al was ik vroeger wel jaloers op jongens die zo’n houding hadden. Ik had graag meer zo’n houding gehad waarbij ik kon zeggen: ‘Ik zal wel eens laten zien wat ik waard ben.” Het is een houding die ik nu wel heb op het podium. Ik weet wat ik kan en wat niet en ben volledig tot het besef gekomen dat fouten maken mag.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Metejoor

Meer Over:

Metejoor