.
Metejoor
zondag 5 juni 2022

Metejoor: “Ik kon alleen maar denken: dat wil ik ook!”

"Ik was keifier op Lisa en tegelijk ontzettend kwaad op mezelf"

Iedereen heeft wel een groot voorbeeld waar hij of zij naar opkijkt. Voor Metejoor lag dat voorbeeld dichter bij huis dan je zou verwachten. Zijn zus Lisa betekent veel voor hem en hij heeft zijn carrière voor een stuk aan haar te danken. Dat vertelt hij in Het Laatste Nieuws.

Lisa is net als haar bekende broer gebeten door de muziekmicrobe. Al van jonge leeftijd was ze intensief bezig met muziek.

Toen ze in het vierde leerjaar zat, brak de 'Idool'-gekte uit in Vlaanderen. Haar klasgenoten vergeleken haar met Natalia en moedigden haar aan om het ook in de muziekindustrie te proberen.

“En dat deed ik ook: ik ging dwarsfluit volgen op de muziekschool, sloot me aan bij een kerkkoor en sprong waar ik maar kon op een podium. In het zesde leerjaar schreef ik me in voor 'Eurosong for Kids', hetzelfde jaar dat Mathieu Terryn en Max Colombie deelnamen”, vertelt Lisa over die periode.

Metejoor stond toen als 14-jarige jongen in de coulissen naar zijn zus te kijken. “Ik kon alleen maar denken: dat wil ik ook! Ik was keifier op Lisa en tegelijk ontzettend kwaad op mezelf omdat ik het toen niet aandurfde”, geeft hij eerlijk toe.

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Metejoor

Meer Over:

Metejoor