.
Metejoor
donderdag 15 februari 2024

Metejoor: “Ik heb nog altijd last van mijn zelfvertrouwen” 

Nergens voor nodig 

In zijn nummer ‘Zijlijn’ zingt Metejoor over de mensen die tijdens het voetbal altijd aan de zijlijn staan en soms hevig tekeer kunnen gaan. Maar ook nu heeft Metejoor nog vaak te maken met die mensen aan de zijlijn, hetzij dan wel in zijn muziekcarrière.

Een pijnpunt is het niet meer en het valt allemaal best mee. Maar die mensen aan de zijlijn zullen er altijd zijn.

“Ik ben sterk. Al heb ik bij momenten nog altijd last van een bepaald gebrek aan zelfvertrouwen. Maar dat is ook goed. Ik denk dat elke artiest dat wel heeft. Dat merkte ik onlangs nog bij de ode aan Will Tura in het Sportpaleis, waar we met 25 artiesten bij elkaar zaten. Merken dat zelfs zulke grootheden ook nog zenuwachtig zijn voor een concert gaf mij het gevoel dat we allemaal hetzelfde zijn”, vertelt hij in Primo.

Metejoor is natuurlijk een pak ouder dan toen hij als kleine jongen op het voetbal veld stond. Hij heeft al wat meer geleerd en meer ervaring.

“Dat gevoel is er inderdaad nog altijd, maar ik weet intussen wat mijn sterktes en zwaktes zijn. Het is oké. Al blijf je altijd beoordeeld en gequoteerd worden langs de zijlijn. Is het niet door de pers dan wel door de mensen op social media. Zelfs als je simpelweg een café binnenwandelt, hoor ik mensen zeggen - bij ons in de Kempen toch - 'Amai, wat heeft die nu aan?' of zo. Het zit echt overal...”

Bio van Metejoor

Meer Over:

Metejoor