.
Metejoor
zondag 13 maart 2022

Metejoor: “Ik heb een groot ego”

Dat leerde hij van Niels Destadsbader

Metejoor is niet meer uit de hitparade weg te slaan. Hij scoort de ene hit na de andere en verovert elk podium in Vlaanderen. Ooit begon hij als artiest in het voorprogramma van Niels Destadsbader, een artiest waar hij dus veel aan te danken heeft en waarvan hij veel heeft geleerd.

“Ik beweerde altijd dat ik geen groot ego had, maar Niels Destadsbader zei ooit in een interview dat dit niet klopt. Want als je geen ego hebt, schop je het niet ver als artiest. Om voor een volle zaal op een podium te kruipen en daar ook van te genieten, moet je uit een bepaald soort hout gesneden zijn. Ik geniet van de aandacht en het applaus, maar hoog van de toren blazen of arrogant uit de hoek komen is niet de aard van dit beestje”, zegt Metejoor in Primo.

Joris zal nooit BV-korting eisen of voorrang aan de kassa. Zijn tourmanager zorgt dat alles ter plaatse geregeld is en dat hij zich daar geen zorgen over hoeft te maken. “Awel, dat gedienstige toelaten vind ik ontzettend moeilijk. Wanneer hij voorstelt om mijn spullen te dragen vind ik dat al ongemakkelijk. Ook mijn muzikanten help ik met in- en uitladen van hun auto. Ik wil niet dat mensen straks gaan beweren dat ze voor mij moeten springen alsof ik een koning ben.”

Bio van Metejoor

Meer Over:

Metejoor